it is d
first find how many bottles ginger will need.
15 ml x 365 day = 5475 ml for 1 yr
5475 ml / 350ml = 16 bottles
then find the price for the 16 bottles.
16 bottles x $4.85 = $77.60
the graph of g(x)=⌊x⌋−3 is the graph of f(x)=⌊x⌋ shifted down 3 units.
g(x) = ⌊x⌋−3 = f(x) -3
when we add or subtract from the function, this is a shift up or down
since we are subtracting this is a shift down of 3
the mean is the average. you find it by adding 125 + 141 + 213 + 155 +281.
this renders a sum of 915, which you then divide by the number of numbers you added, 5.
915 ÷ 5 = 183
of vitamin c...