male 50 10
female 150 30
the males go to the park more often on the weekend.
this is false males go more on the weekdays 50 vs 10
the females go to the park more often on weekdays.
true females go on the weekdays 150 to 30
for the participants in the survey, gender affects which days of the week a person goes to the park.
false, they both go to the park more on the weekdays
males 50 to 10 on the weekdays which simplifies to 5 to 1
females 150 to 30 which simplifies to 150/30 to 30/30 or 5 to 1
it is equal
the answer is 12 yards
3 ft = 1 yard
so 18/3 = 6
6 x 2= 12
answer = 12 yards
mark me as brainsliest
calculate the amount 1 man can eat per day from the known amounts:
200 kg / 40 days = 5 kg of wheat per day / 20 men = 0.25 kg per man per day.
now calculate the time it will take 10 men:
10 men x 0.25 kg per day = 2.5 kg per day.
300 kg / 2.5 kg per day = 120 days